دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

احمد مسعود: برای مبارزه با طالبان به حمایت خارجی نیاز داریم

رهبر جبهه پنجشیر گفت برای مبارزه با طالبان به حمایت مالی کشور‌های خارجی نیاز داشته و از آنها می‌خواهد رفتار خود را با طالبان تغییر دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 01
کد خبر: ۲۵۶۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد مسعود» رهبر «جبهه پنجشیر» در گفت‌وگویی مفصل با شبکه سی‌ان‌ان گفت: «ما به هر نوع حمایتی که به ما در شکست طالبان کمک کند، نیاز داریم... مبارزه ما تنها برای افغانستان نیست، بلکه برای امنیت جهانی است.»

احمد مسعود پسر «احمد شاه مسعود» است که بیش از ۲۰ سال پیش رهبری مقاومت افغان‌ها در برابر طالبان را بر عهده داشت. مسعود ۳۵ ساله مدعی است که نیرو‌های تحت امرش موسوم به «جبهه پنجشیر» در سال میلادی جاری ۲۰۷ عملیات نظامی در سراسر افغانستان انجام داده و ۵۰۰۰ سرباز دارند.

سی‌ان‌ان می‌گوید امکان تایید این ادعا را ندارد و سازمان ملل نیز اخیراً در گزارشی تعداد عملیات‌های جبهه پنجشیر علیه طالبان را ۲۹ عملیات ذکر کرد، اما این گروه معتقد است که تعداد عملیات‌های انجام‌شده علیه طالبان بسیار بیشتر است.

به گزارش سی‌ان‌ان، هنگامی که احمد شاه مسعود با طالبان می‌جنگید، برخی از مناطق در داخل افغانستان را تحت کنترل داشت و از تاجیکستان حمایت‌هایی دریافت می‌کرد، اما موقعیت مکانی احمد مسعود نامشخص است و او از جایی در آسیای میانه عملیات‌های نظامی در افغانستان را مدیریت می‌کند، بنابراین هیچ قلمرویی را در داخل افغانستان تحت کنترل ندارد که به تأمین نیاز‌های نیروهایش کمک کند.

مسعود در این‌باره با طرح این ادعا که ۲۰ سازمان تروریستی در افغانستان فعالیت دارند، گفت: «به‌وضوح می‌گویم که برای شکست این ۲۰ سازمان تروریستی... به حمایت بین‌المللی نیاز داریم... مبارزه ما تنها برای افغانستان نیست، بلکه برای امنیت جهانی است.»

او همچنین طالبان را به ایجاد یک بازار سیاه برای فروش سلاح‌های آمریکایی متهم کرد و گفت: «می‌دانیم که آنها تن‌ها به تسلیح خود مشغول نیستند، بلکه شبکه‌های تروریستی جهانی را نیز تغذیه می‌کنند.»

رهبر جبهه پنجشیر تصریح کرد که منظورش از نیاز به حمایت خارجی، حضور نظامیان خارجی نیست.

او گفت: «نیرو‌های توانمندی داریم که ۲۰ سال در زمینه ضدتروریسم آموزش دیده‌اند. به همین دلیل برای آزادسازی کشورمان به دنبال منابع هستیم، نه نیروی خارجی.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر